Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrárske stroje

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Cukrárske miešača chladí, varí, emulgujú, pasterizovať a konzervujú, všetko v jednom.

A čo vy, používate zbytočne niekoľko rôznych zariadení?

Univerzálny cukrárske a kuchárske stroje Le Chef a Petit Chef sa radí k multifunkčným pasterům, ktoré okrem základných funkcií zvládajú tepelnú prípravu pestrej škály ďalších potravín alebo ich základných surovín. Cukrárske miešača chladí, varí, emulgujú, pasterizovať a konzervujú vďaka množstvu nastaviteľných funkcií a úplne v súlade s platnými hygienickými predpismi.

Cukrárske miešača ako komplexné zariadenie

Miešacie stroje sú prirodzene vyrobené z nerezu a navrhnuté pre čo najvyšší výkon a trvanlivosť. Pre ľahšie čistenie všetky diely, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami, demontovateľné a umývateľné. Stroj navyše obsahuje zabudovanú sprchu pre ľahšie umývanie vnútorných priestorov.

Samozrejmosťou aj diagnostické funkcie počas výroby, kedy prístroj reaguje poplachom na javy, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť kvalitu a nezávadnosť produktu.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!