Hotline: +420 511 189 990
czsk

Kombinované stroje

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Ak to s predajom Kopečková zmrzliny alebo celé škály ďalších cukrárskych produktov myslíte skutočne vážne, potrebujete pracovať vo veľkom tempe a dodržiavať desiatky presných postupov, riešením pre vašu firmu môže byť kombinovaný výrobník zmrzliny z radu Twin.

Kombinované výrobníky pracujú v dvoch oddelených okruhoch

Výrobníky značky Frigomat spadajúce do kategórie Twin sa označujú ako kombinované, pretože umožňujú prácu v dvoch oddelených okruhoch - napríklad aj výrobu mrazené pochúťky a pasterizáciu v jednom čase. Vďaka oddelenému ovládaniu a samostatným častiam môže stroj ľubovoľne kombinovať výrobu s pasterizáciou, napríklad aj tak, že produkt za celú dobu neopustí zariadení.

Kombinované výrobník zmrzliny umožňujú pracovať v rade režimov s veľkou škálou nastavení inteligentným integrovaným menu.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!