Hotline: +420 511 189 990
czsk

Chladiace a mraziace vitríny

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Zákazníci cukráren vybírají očima.

Špičková chladící vitrína nemusí stačit, vyberte si takovou, co je i hezká.

V tomto oddelení nájdete zmrzlinové vitríny na prezentáciu a predaj Kopečková zmrzliny, cukrárske vitríny určené na zákusky, torty alebo koláče, a presklené vitríny s výstavným priestorom orientovaným na stojato, umožňujúce pohľad na vystavený tovar z viacerých strán.

Vzhľad predáva. Chladiaca vitrína je súčasťou vzhľadu produktu

Chladenie vitrín môže byť podľa potrieb statické alebo s núteným obehom vzduchu. Osobitná pozornosť je kladená na zabránenie zahmlievaniu skiel, či už vyhrievaním, alebo zdvojením. Samozrejmosťou je režim automatického odmrazovania.

Chladiaca vitrína prezentuje váš tovar zákazníkom, ktorí v oblasti lahôdok výrazne preferujú lákavý vzhľad. Kvalitné nasvietenie a celkovo podarené estetické poňatie chladiace vitríny sú prvky, ktoré pozitívne ovplyvňujú chute zákazníkov a tým aj vaše tržby.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!