Hotline: +420 511 189 990
czsk

Kopčeková zmrzlina

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Kopčeková zmrzlina pred svojím plnením do gastronádob vzniká vo výrobníkoch zmrzliny, komplexných zariadeniach, ktoré sa líšia podľa potrieb gastronomického prevádzky veľkostí, objemom, rýchlosťou výroby a množstvom vstavaných funkcií.

Malá cukráreň - jednoduché výrobníky kopečkové zmrzliny

Stolný vertikálne výrobník zmrzliny s produkciou 5 alebo 10 kg zmrzliny za hodinu neobsahuje síce žiadne pokročilé funkcie, dielenským spracovaním ale dosahuje obvyklé špičkovej kvality. Chladiaci valec opatrený miešadlom s nerezovými lopatkami zakončenými plastovou stierkou zaisťuje vysoký výkon pri dlhej životnosti.

Najnáročnejší zákazník - kombinovaný výrobník kopčekové zmrzliny

Výrobníky hard zmrzliny série Twin spájajú funkciu výrobníka s Pasteurom. Obe časti môžu fungovať súčasne, v spolupráci i nezávisle. Pokročilé výrobníky sa potom neobmedzujú len na výrobu zmrzliny, ale umožňujú produkciu celého radu ďalších potravín.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!