Hotline: +420 511 189 990
czsk

Pastery

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Pastery ve třech kategoriích, na míru malému i velkému podnikání

I nejmenší paster je stále výrobkem nekompromisní kvality Frigomat

Paster slúži v potravinárskej výrobe k tepelnej hygienizáciu prírodných produktov, ktoré by zo svojej povahy mohli podliehať skaze a predstavovať tak pri konzumácii zdravotné komplikácie. V našom prípade pastery slúži k spolupráci s výrobník zmrzliny, na pasterizáciu zmesi pred výrobou samotnej zmrzliny. Podľa individuálnych požiadaviek môžeme dodať rýchle a výkonné stroje s množstvom funkcií a možností výroby ďalšie radu potravín, alebo na druhej strane až jednoduché a úsporné pastery v stolnom prevedení, stále však na profesionálnej úrovni.

Paster - malé prístroje pre ľahkú pasterizáciu

Práve jednoduchosťou a úspornou prevádzkou vynikajú pastery z radu MIX8, primárne určené na napojenie na výrobník zmrzliny Frigomat Séria T. Dva automatické procesy pasterizácia, tepelotní rozsah 30 - 90 ° C, výpust prispôsobená pre napojenie na výrobník zmrzliny.

Výkonnejšie pastery

Séria PEB vo svojich zástupcoch spája klasické funkcie Paster s riadením mikročipmi, prednastavené aj vlastné programy, homogenizáciu, miešanie a zrenie. Dôležitou funkciou je možnosť chladenia priamo v prístroji, za stáleho miešania, až do teploty 4 ° C

Paster pre tvorbu ďalších produktov

Cukrárske krémy, náplne, pudingy, temperovaná čokoláda, marmelády - nebola by škoda mať vo výrobni profesionálny Paster a jeho schopnosti nemať možnosť využiť na výrobu ďalších cukrárskych produktov? Ak uvažujete rovnako, je vaším favoritom niektorý z radu Paster Chef, ktoré nielenže dovolí všetko uvedené, ale navyše poskytujú aj základné analytiku výrobného procesu pre prípady, keď môže dôjsť k narušeniu výroby vonkajšími vplyvmi.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...