Email: info@frigomat.cz
Hotline: +420 511 189 990
czsk
  • Domov
  • Produkty
  • O nás
  • Služby
  • Poradňa
  • Kontakt

Vybavenie gastronomických prevádzok na kľúč

  1. Domov
  2. Služby
  3. Vybavenie na kľúč

Naše produkty

  • Točená zmrzlina
  • Kopčeková zmrzlina
  • Vitríny s výrobníkom
  • Kombinované stroje
  • Pastery
  • Výrobníky nanukov
  • Smoothie
  • Výrobné linky na zmrzlinu
  • Šokery a konzervátory
  • Cukrárske stroje
  • Chladiace a mraziace vitríny
  • Chladiace a mraziace stoly
  • Pece a konvektomaty
  • Výrobníky ľadovej triešte
  • Stroje na čokoládu
  • Výrobníky horúcej čokolády
  • Príslušenstvo
  • Predajné stánky a prívesy
  • Bazar cukrářské stroje

Články

13. 05. 2022
ĽADOVÁ TRIEŠŤ AKO JU POZNÁTE

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022
OD KAKAOVÉHO BOBU PO FINÁLNÍ ČOKOLÁDU

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022
AKO PRACOVAŤ S ČOKOLÁDOU

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Začať podnikať a otvoriť úplne novú prevádzku, prípade zrekonštruovať alebo inovovať zabehnutú prevádzku je náročný proces, ktorý vyžaduje dôkladne plánovanie jednotlivých krokov. Pokiaľ si nie ste istí, že sa s týmto dokážete vysporiadať, konzultujte svoj zámer s nami, prípadne si od nás nechajte prevádzku čiastočne či kompletne vybaviť. Bez starostí, profesionálne a v termíne, v akom potrebujete.

Najprv sa pýtame a meriame, až potom inštalujeme

  • Akonáhle nás oslovíte s požiadavkou vybaviť prevádzku na kľúč, začneme sa pýtať. Budú nás zaujímať predovšetkým vaše predstavy, možnosti a presné požiadavky. Na základe tohto si urobíme predstavu, ako by prevádzka mala vyzerať a aké zariadenia bude nutné do prevádzky umiestniť.
  • Následne sa zameriame na priestory, v ktorých plánujete podnikať. Všetko dôkladne premeriame, zistíme, či sú dobre dostupné rozvody vody a elektriny, akým štýlom je riešený odpad, prípadne, čo je všetko nutné pred samotnou inštaláciou vybavenia upraviť.
  • Akonáhle máme všetky potrebné informácie, navrhneme rozmiestnenie jednotlivých strojov a usporiadanie zázemia prevádzky. Posledným krokom je samotná inštalácia vybavenia, ich nastavenie, prípadne kompletné zabehnutie. Potom vám prevádzku predáme a vy môžete začať podnikať.

Máte záujem o vybavenie prevádzky na kľúč?

Jednoducho nám zavolajte na tel. +420 777 745 949 alebo napíšte e-mail cerny@cesk.cz. Dohodneme si termín stretnutia, kde nám načrtnete vaše predstavy a možnosti. A pokiaľ si padneme do oka, začneme okamžite pracovať na zariadení prevádzky.

Články

13/05/2022
ĽADOVÁ TRIEŠŤ AKO JU POZNÁTE

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022
OD KAKAOVÉHO BOBU PO FINÁLNÍ ČOKOLÁDU

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022
AKO PRACOVAŤ S ČOKOLÁDOU

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

CESK, s.r.o.

Jarní 1058/44i, 614 00
Brno - Maloměřice
Česká republika

O nás

Doprajte svojim zákazníkom zmrzlinu tej najvyššej akosti! Talianske zmrzlinové stroje Frigomat sú vďaka štyridsaťročnej tradícií a bohatým skúsenostiam špičkou v obore cukrárskej techniky. Okrem strojov Frigomat predávame taktiež cukrárske potreby.


Zásady o ochraně osobních údajů.
CESK, s.r.o. © 2023
Created by Sova Net

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2023

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.

1/01/2023Číst