Email: info@frigomat.cz
Hotline: +420 511 189 990
czsk
  • Domov
  • Produkty
  • O nás
  • Služby
  • Poradňa
  • Kontakt

Kurzy výroby zmrzliny a dezertov Brno

  1. Domov
  2. Služby
  3. Zmrzlinová akadémia

Naše produkty

  • Točená zmrzlina
  • Kopčeková zmrzlina
  • Vitríny s výrobníkom
  • Kombinované stroje
  • Pastery
  • Výrobníky nanukov
  • Výrobné linky na zmrzlinu
  • Šokery a konzervátory
  • Cukrárske stroje
  • Chladiace a mraziace vitríny
  • Chladiace a mraziace stoly
  • Pece a konvektomaty
  • Výrobníky ľadovej triešte
  • Stroje na čokoládu
  • Výrobníky horúcej čokolády
  • Príslušenstvo
  • Predajné stánky a prívesy
  • Bazar cukrářské stroje

Články

13. 05. 2022
ĽADOVÁ TRIEŠŤ AKO JU POZNÁTE

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022
OD KAKAOVÉHO BOBU PO FINÁLNÍ ČOKOLÁDU

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022
AKO PRACOVAŤ S ČOKOLÁDOU

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

V spolupráci so spoločnosťou Frigomat, talianskym výrobcom zmrzlinových a cukrárskych strojov, sme sa rozhodli priniesť do Českej republiky know-how svetovej uznávanej profesionálnej cukrárskej a zmrzlinárskej školy Gelato Professional School.

V našej prevádzke v Brne sme preto vytvorili moderné školiace stredisko, v ktorom pravidelne usporadúvame praktické kurzy a workshopy zamerané na trendy v oblasti výroby zmrzliny a netradičných dezertov. Všetky kurzy sú koncipované rýdzo prakticky a ich hlavým cieľom je predstaviť overené pracovné postupy, recepty a najnovšie trendy zo sveta dezertov a zmrzliny.

Ak máte záujem sa vzdelávať v odbore a byť o krok v pred konkurenciou, prihláste sa na niektorý z kurzov Gelato Professional School. K dispozícií máte dva typy kurzov.

Verejné kurzy

Otvorené kurzy pre verejnosť, na ktorých vás zoznámime s novinkami a trendami v odbore, predvedieme prácu so strojmi alebo priblížime efektívne pracovné postupy a výrobu. Verejné kurzy usporadúvame niekoľkokrát do roka. O plánovaných kurzoch (termíny, obsah) sa dozviete vždy z nášho webu, na našej facebookovej stránke alebo z e-mailu, ktorý vám včas zašleme.

Individuálne kurzy

Individuálne kurzy sú určené pre tých, ktorí chcú do problematiky preniknúť hlbšie a majú záujem o komplexný praktický workshop. Na workshope vám ukážeme moderné pracovné postupy, prácu so strojmi i výrobou zmrzliny alebo netradičnými dezertmi. To všetko si zároveň môžete vyskúšať pod dohľadom profesionálov z praxe.

Ak máte záujem sa dozvedieť o plánovaných kurzoch už teraz, napíšte nám na e-mail cerny@cesk.cz alebo pravidelnej sledujte našu facebookovú stránku a web, kde sa o kurzoch včas dozviete.

Články

13/05/2022
ĽADOVÁ TRIEŠŤ AKO JU POZNÁTE

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022
OD KAKAOVÉHO BOBU PO FINÁLNÍ ČOKOLÁDU

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022
AKO PRACOVAŤ S ČOKOLÁDOU

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

CESK, s.r.o.

Jarní 1058/44i, 614 00
Brno - Maloměřice
Česká republika

O nás

Doprajte svojim zákazníkom zmrzlinu tej najvyššej akosti! Talianske zmrzlinové stroje Frigomat sú vďaka štyridsaťročnej tradícií a bohatým skúsenostiam špičkou v obore cukrárskej techniky. Okrem strojov Frigomat predávame taktiež cukrárske potreby.


Zásady o ochraně osobních údajů.
CESK, s.r.o. © 2025
Created by Sova Net