Hotline: +420 511 189 990
czsk

Zveme Vás na prezentaci Super zmrzlina snadno a rychle

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Ve spolupráci s Almeco Zlín si Vás dovolujeme pozvat na prezentaci surovin renomovaných značek.

zmrzlina

Kdy: ve dnech 10., 11. a 12. srpna 2021 vždy od 9 do 16 hodin

Kde: v sídle společnosti CESK, Jarní 1058/44i, Brno - Maloměřice

Výroba zmrzliny se uskuteční pod vedením zkušených lektorů:

  • Jakub Derner, technolog CESK
  • Lukáš Kozárek, zmrzlinářský technolog Almeco Zlin

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na Vás

Tým CESK

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...