Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrársky stroj Frigomat - nielen pre profesionálov

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Už Vás nebaví namáhavé a zdĺhavé postupy pri príprave Vašich obľúbených múčnikov? Predstavte si, že by za Vás väčšinu úkonov zvládol jeden jediný stroj. Cukrársky stroj Frigomat nieje pomocník len pre profesionálnych cukrárov, ale aj pre nadšených pekárov a cukrárov doma, ktorí si chcú uľahčiť prácu.

Jednoduchá práca a jednoduché ovládanie

Pomocou cukrárskeho stroje dokážete pripraviť najrôznejšie krémy, polevy či marmelády. Skvele sa tiež hodí ako pomocník pri príprave ciest. Stroj Frigomat má jednoduché a prehľadné Menu, v ktorom môžete zvoliť príslušný program pre prípravu danej časti múčnika. Vďaka nastaveným programom za Vás stroj vykoná väčšinu práce. Vie variť, chladiť, pasterizovať aj konzervovať a tak nemusíte používať niekoľko prístrojov dohromady. S týmto cukrárskym prístrojom ušetríte nielen čas, ale aj energiu.

Cukrársky stroj Frigomat je vyrobený z nerezu a pre ľahšiu údržbu sú jeho diely demontovateľné a umývateľné. Výhodou tohto cukrárskeho stroja je tiež zabudovaná sprcha, pomocou ktorej možno ľahšie umyť vnútorné priestory. Údržba je veľmi jednoduchá a samotný stroj má zabudovanú diagnostickú funkciu priebehu výroby, aby nedošlo k negatívnej zmene kvality výsledného produktu.

Odborná pomoc začiatočníkom

Ak ste začínajúci cukrári, ktorí by sa chceli naučiť pripravovať rôzne druhy ciest, alebo sa stále nevyznáte v profesionálnych cukrárskych názvoch ako je mousse, bavarese, ganache či semifreddo, určite privítate návod na používanie cukrárskych strojov Frigomat. Tento Prvý veľký návod vytvorila spoločnosť Frigomat v spolupráci s talianskym cukrárom Rossano Boscolo a slávnu taliansku školou varenie a pečenie Campus Etoile Academy.

Komplexné zariadenie, ktoré zastane prácu niekoľkých iných a zároveň ponúka jednoduché ovládanie a skvelý výsledok, tým presne je cukrársky stoj Frigomat.

Pozrite sa na celý návod na použitie strojov Frigomat aj s extra receptami. TU

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...