Hotline: +420 511 189 990
czsk

Články o zmrzlině a gastronomii

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiahne detských zákazníkov, ale čo dospelí?

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odbore stretávame s tukovými polevami, dopyt ženie kvalitu čokolády vpred. Zákazníci sami vyhľadávajú chutné a zdravé produkty, a neboja sa veci nazývať pravými menami. S dopytom po pravej čoko...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol výsledok perfektný?

08. 05. 2022

Jedným z najobľúbenejších produktov od talianskej Frigomy je multifunkčný stroj CHEF LCD, ktorý kombinuje cukrársky stroj a paster.

06. 05. 2022

V posledných rokoch sa medzi zákazníkmi objavuje silný dôraz na kvalitu a čerstvosť surovín. Práve na tento trend reagujú výrobníky fresh zmrzliny, ktoré vyrábajú produkt priamo pred očami zákazníkov.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.