Hotline: +420 511 189 990
czsk

FRESH ZMRZLINA - ČO TO JE A PREČO JE TAK OBĽÚBENÁ?

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

V posledných rokoch sa medzi zákazníkmi objavuje silný dôraz na kvalitu a čerstvosť surovín. Práve na tento trend reagujú výrobníky fresh zmrzliny, ktoré vyrábajú produkt priamo pred očami zákazníkov.

ČERSTVEJŠIE UŽ TO NEJDE výrobník

Celá koncepcia stojí na čerstvosti produkcie a výdaja zmrzliny, preto výrobníky GX pripravujú zmrzlinu priamo pred očami zákazníkov. Miešadlo spracovávajúce zmrzlinu sa zastaví po dokončení prípravy alebo po otvorení veka pri výdaji do ruky. Pokiaľ zmrzlina dochádza, môžete do výrobníka zmes na zmrzlinu pridávať aj počas dňa a do 10 minút je nová zmrzlina hotová.

Pre tento koncept sa výborne hodí výroba zmrzliny zo základných surovín, ktorá je vďaka nezávislému nastaveniu jednotlivých valcov naozaj jednoduchá. Všetko vás naučíme na našich kurzoch výroby zmrzliny.

UŠETRITE PRIESTOR A PENIAZE

Zmrzlinové stroje radu GX v sebe kombinujú vertikálny výrobník kopčekovej zmrzliny s vitrínou, preto vám na výrobu aj predaj zmrzliny stačí jedno jediné zariadenie. Nie je potrebné samostatne kupovať ďalšie stroje, čo šetrí priestor aj peniaze.

Výrobník GX je vybavený nočným režimom, preto nie je nutné časovo náročné presúvanie zmrzliny z vitríny do konzervátora.

PERFEKTNÁ KVALITA AJ KONZISTENCIA

Najmä u kopčekovej zmrzliny môže byť problém pri zaistení správnej konzistencie vo všetkých vaničkách. Zmrzlinová vitrína má nastavenú jednotnú teplotu, ktorá nemusí byť vhodná pre všetky ponúkané produkty. Typickým príkladom je príchuť slaný karamel - soľ má veľkú protimrznúcu schopnosť, takže zmrzlina býva oproti ostatným príliš mäkká.

U výrobníka GX je možné každú nádobu nastaviť individuálne, preto môžete zároveň vyrábať a predávať zmrzliny s rôznym základom. Vďaka oddelenému ovládaniu je možné jednotlivé stanice taktiež nezávisle na sebe spúšťať alebo čistiť.

Zmrzlinové vitríny tiež bývajú citlivé na prievan, preto sa horná vrstva zmrzliny môže rozmrazovať. Výrobníky GX sú však uzavreté a zmes je navyše pravidelne premiešavaná.

Zmrzlina, ktorú inde nevyrobíte

Aj keď sa jedná o výrobník kopčekovej zmrzliny, výsledný produkt je vďaka miešaniu oveľa viac nadýchaný. Vďaka šetrnému spôsobu miešania navyše môžete do zmesi primiešať aj kúsky ovocia alebo celých orechov. Výsledkom je zmrzlina, ktorú na inom stroji nevyrobíte.

ceskJEDNODUCHÁ OBSLUHA I ÚDRŽBA

Výrobníky GX majú veľmi jednoduché ovládanie, ktoré bez problémov zvládnu aj brigádnici. Všetku prácu, vrátane udržovania teploty či miešania, urobí stroj sám podľa jedného zo siedmich nastavených programov.

Jednoduché je aj čistenie. Napríklad oproti strojom na točenú zmrzlinu, ktoré treba každé dva dni rozobrať a vyčistiť (čo zaberie až 1,5 hod), je čistenie výrobníka GX hotové v priebehu niekoľkých minút vďaka zabudovanej sprške. Stroj sa dá tiež pripojiť priamo na kanalizáciu, takže špinavú vodu nemusíte nosiť vo vedrách.

POSKLADAJTE VÝROBU PODĽA VAŠICH POTREB

V ponuke nájdete rôzne veľkosti výrobnej vitríny, ktoré obsahujú 2, 4, 6 a 8 výrobných valcov. Stroje je možné k sebe rôzne zostavovať a podľa potreby tak postupne rozširovať výrobu. Hodinový výkon stroja na každú vaňu je až 10 kg/hod, v prípade modelu GX 6 je teda hodinový výkon až 60 kg za hodinu.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...