Hotline: +420 511 189 990
czsk

Ako na zamilovanú februárovú ponuku

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Vedeli ste, že za vysokú predajnosťou cukroviniek v tvare srdiečok na deň zamilovaných stojí práve horlivosť cukrárskych mágov, ktorí šikovne využili poklesu ceny cukru po občianskej vojne a dali tak vznik tejto tradícii?

Prostredníctvom propagácie výroby domáce čokolády, ako najlepšieho darčeka od milujúcej ženy, sa cukrárom dokonca podarilo priviesť sviatok sv. Valentína aj do Japonska. Hľadáte spôsob, ako aj do vášho podniku prilákať v tomto láskyplnom čase viac zamilovaných párov? Valentín sa nesie v duchu čokolády, višní a šľahačky - nechajte sa inšpirovať, ako tieto ingrediencie vhodne zakomponovať do februárovej ponuky.

Čokoláda - tajomstvo Valentínskeho opojenie

Kvalitnú čokoládu môžete využiť tak v pevnom, tak tekutom stave. Ak vlastníte výrobník horúcej čokolády, pripravte tento lahodný nápoj so štipkou čili – nielen že tak svojich zákazníkov v chladných zimných dňoch zahrejete, ale zároveň povzbudíte aj ich zmysly. Poskytnite hosťom gurmánsky zážitok a zahrňte do svojej ponuky luxusnej dezert - čokoládovú penu. Ak navyše posypete poháriky pred podávaním rozmixovanými mätovými lístkami, žiadny prechádzajúcej pár neodolá.

Nechajte svojich klientov sa zamilovať do vášho podniku. Fotografie: dadadreams

Láska na první pohled

Ponúknite v zimnom čase ovocnú bombu

Myslíte si, že mrazené a ovocné dezerty do februárového menu nepatrí? Práve naopak. S pomocou malín, manga, limetkovej šťavy, vody a medu môžete pripraviť valentínsku granitu. Pokiaľ ju dozdobíte vanilkovou šľahačkou a posypete kúskami belgickej čokolády, vykúzlite ďalší zamilovaný pokrm. Višňa je ďalšou neodmysliteľnou súčasťou sviatočného jedálnička. Či už sa rozhodnete využiť jej srdcovitý tvar ako dekoráciu na čokoládovú tortu, alebo višňovú náplňou preložíte piškótové/pudingové rezy – nikdy by ste nemali na toto ovocie opomenúť.

Šľahačkové lahôdky pre maškrtné jazýčky

Zahrňte do vašej ponuky banániky z odpaľovaného cesta plnené kávovou šľahačkou alebo šľahačkovú tortú osadený jahodami. Že jahody nepatrí k Valentínovi? Viac afrodiziakálne ovocie by ste hľadali len ťažko. Ak chcete využiť váš stroj na výrobu šľahačky na 100 %, pridajte ju napríklad ako ozdobu k muffinům či rezom vo forme karamelového šľahačkového krému.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.