Hotline: +420 511 189 990
czsk

Jednopákové stroje na točenú zmrzlinu

Naše produkty

Ako prvý stroj pre samostatnú prevádzku výdaja zmrzliny odporúčame modelový rad KISS alebo KISS Yogurt, ktorý je špeciálne upravený pre jogurt.

Profesionálne jednopákovej stroje na točenú zmrzlinu

Spoločnosť FRIGOMAT vyrába špičkové stroje pre cukrárov a zmrzlinára viac ako 50 rokov a patrí k lídrom zmrzlinářského a cukrárskeho odvetví. Vďaka týmto skúsenostiam vyrába stroje špičkovej kvality, na ktoré sa spoliehajú aj majstri v obore. Stroje FRIGOMAT ponúka ucelené rady výrobkov pre uspokojenie všetkých potrieb cukrárov a zmrzlinára.

Výber stroja môžete konzultovať s našimi odborníkmi alebo môžete navštíviť skúšobné centrum, aby ste si stroje prezreli a vybrali presne podľa potrieb vašej prevádzky.

Pomôžeme vám aj s jednoduchým financovaním. Nový zmrzlinový stroj si môžete zaobstarať na splátky bez navýšenia alebo na lízing.

Po inštalácii stroja vás zdarma zaškolíme, aby ste vedeli naplno využiť potenciál svojich strojov. Pripravíme kompletné podklady pre hygienu, spracovaný koncept kritických bodov HACCP a pomôžeme aj pri plánovaní a pri schvaľovaní projektu.

Samozrejmosťou je aj kvalitný záručný a pozáručný servis. Profesionálne servisné riešenie spravidla zaistíme vo všedné dni do 48 hodín od ohlásenia závady. Dispozícii je aj technické poradenstvo a asistenčná služba, na ktorú sa môžete obrátiť 365 dní v roku.

Budeme vám k dispozícii ako informačná podpora, keď si s niečím nebudete vedieť rady. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v obore vám môžeme pomôcť s nastavením prevádzky, so zabezpečením kvality finálnych produktov alebo so sledovaním návratnosti investícií. Ponúkame tiež kompletné poradenstvo a vybavenie cukrárne na kľúč (od návrhu konceptu, cez výber technológií, po otvorení novej cukrárne).

Máme vlastné školiace stredisko s kvalifikovaným personálom, takže máte možnosť navštíviť odborné kurzy výroby zmrzliny a dezertov, na ktorých sa dozviete o nových trendov alebo sa naučíte nové postupy priamo od majstrov cukrárov a zmrzlinára. Získate tiež prístup k informáciám a kurzom GPS - Gelato Professional School.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...