Hotline: +420 511 189 990
czsk

KURZ RAW dezerty

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Vzhľadom k plne obsadenému termínu 11. februára otervíráme druhý termín 24. februára 2016.

Na kurze sa budeme zaoberať správnou prípravou ingrediencií na výrobu raw dezertov a vyskúšame si aj ich prípravu – a to od najjednoduchších receptov až po výrobu RAW torte. Zvolili sme univerzálne postupy, ktoré môžete v budúcnosti využiť na prípravu takmer akékoľvek RAW sladké delikatesy.

Pôjdeme v troch blokoch:

 

1. Správna príprava surovín pre výrobu RAW dezertov.

2. Príprava jednoduchých RAW sladkostí.

3. Tortové korpusy a výroba RAW tort.

Zjistite viac o kurze tu

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...