Hotline: +420 511 189 990
czsk

Možnosti výrobníkov ľadovej triešte

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Leto tu bude čo nevidieť, ľudia zamieri k vode alebo posedieť s priateľmi do reštaurácie a opäť dostanú chuť na ľadové osvieženie. Okrem nápojov a zmrzliny sa ako prevádzkovateľ gastronomického podniku nezaobídete bez výrobníka ľadovej triešte. Lenže ako vybrať ten správny? Radi Vám poradíme a pomôžeme s výberom vhodného zariadenia.

V čom sú naše výrobníky triešte unikátne

Jednotlivé modely sa líšia kapacitou, funkciami, počtom nádob a vzhľadom..

Zaujímavý dizajn výrobníka a predovšetkým svieži vzhľad samotnej ľadovej triešte dokáže ľahko upútať pozornosť okoloidúcich..

Nečakané funkcie – stroje na ľadovú triešť vedia väčšinou vyrobiť aj ľadovú kávu, chladený juice, sorbet aj točený jogurt. Možno v nich miešať aj produkty s alkoholom i ďalšie špeciality, ktoré sa v sparnom lete hodí pre rozšírenie sortimentu a dobre sa predávajú. Pokročilé prístroje umožňujú navyše sýtenie oxidom uhličitým.

Malí i veľkí pomocníci – vadí Vám fronty? Nenechajte Vašich zákazníkov čakať! Kúpte si stroj s dostatočnou kapacitou, ktorý má výkonné chladenie a pritom je úsporný z hľadiska spotreby elektrickej energie. Ponúkame výrobníky s jednou, dvoma aj tromi nádobami na triešť.

Jednoduchá obsluha a čistenie – celý výrobník ľadovej triešte je vždy jednoducho, rýchlo rozoberateľný a možno ho tak kedykoľvek umývať aj čistiť. Nádoby nemusíte vyprázdňovať každý deň, nemusíte likvidovať po jednej smene nepredané zvyšky a môžete ich úplne hygienicky, bezpečne uchovať pre ďalší deň. Naše stroje sú totiž vybavené takzvaným režimom spánku umožňujúcim chladenie aj cez noc. Nápoj je vďaka tomu okamžite pripravený pre ďalšiu výrobu triešte. Čistenie možno vykonávať len raz za dva dni.

Bezpečná prevádzka a obsluha – všetky naše prístroje sú veľmi spoľahlivé a bezpečné. Zásobník je od elektronickej časti bezpečne oddelený a nehrozí ani poruchy spôsobené zatekaním triešte. Niektoré modely bývajú okrem štandardných ochranných prvkov opatrené tiež automatickým zabezpečením, pre ešte lepšiu prevenciu proti zraneniu obsluhy.

Servis – nič nie je dokonalé a aj naše kvalitné prístroje sa môžu pokaziť. Pokiaľ dôjde k akýmkoľvek problémom s prevádzkou výrobníka, zaistíme okamžite profesionálny a rýchly servis.

Výkon a unikátny dizajn – výrobníky v našej ponuke

Malý a ekonomický – medzi najmenšie prístroje v našej ponuke patrí výrobník ľadovej triešte NINA 1. Tento malý pomocník s jednou dvojlitrovú nádobou sa výborne hodí do menších podnikov, ktoré ho používajú na doplnenie a rozšírenie sortimentu.

Potrebujete väčší stroj? Potom je pre Vás ideálnym riešením niektorý z výrobníkov ľadovej triešte rady I-PRO 1-3. Medzi jeho prednosti patrí dvojitý systém izolácie, ktorý oddeľuje vaňu od okolitého vzduchu. Vďaka tomu je výroba ľadovej triešte veľmi rýchla a energeticky úsporná. Pri prevádzke nedochádza ku kondenzácii vody na vani, triešť si udržuje stabilnú teplotu a nie je nutné časté dochladzovanie. Použitie moderných technológií a skvelý, prepracovaný dizajn robia z tohto zariadenia spoľahlivého a elegantného pracanta, vhodného aj do väčších gastronomických prevádzok.

Vedeli ste, že môžete mať tiež výrobník sýtené ľadovej triešte? Najvhodnejším kandidátom pre Vašu prevádzku sú stroje rady VFCB 2-3. Sýtená ľadová triešť je skvelá pre osvieženie a príjemne sa pije. Celá príprava ľadovej triešte je vnútri miešacej nádoby dobre viditeľná a len máloktorý zákazník dokáže odolať chladnému pokušeniu. Vďaka originálnemu, ergonomickému dizajnu je stroj ľahko ovládateľný. Všetko je riadené elektronickým systémom s automatickým dopĺňaním (systém POST).

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.