Hotline: +420 511 189 990
czsk

Výrobníky horúcej čokolády

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Príprava horúcej čokolády a ďalších nápojov

Výrobníky slúži nielen na výrobu horúcej čokolády, ale ďalších teplých a studených nápojov. Vo výrobníkoch môžeme jednoduchým stlačením tlačidla jednoducho ohrievať kávu, čaj, grog, varené víno, polievku alebo mlieko. Výrobníky sú vybavené termostatom pre udržiavanie požadovanej teploty - nápoj je tak neustále pripravený k okamžitému výdaju.

Vyberte si výrobník na mieru vašich potrieb

Výrobníky sú vybavené vykurovacou doskou s patentovaným systémom zabraňujúci pripálenia čokolády na dne nádoby. Stoji na výrobu čokolády a horúcich a studených nápojov sa líšia najmä kapacitou, výkonom a ovládacími prvkami.

Špecifický je potom výrobník čokolády HOT CHOCOLATE s dvojitým kotlíkom. Kotlík je ponorený vo vodnom kúpeli a čokoláda pripravená v tomto stroji tak dosahuje najlepšie výsledky.

Výrobník MAYA automaticky sleduje miešanie a varenie a je vybavený programami na prípravu horúcich a studených nápojov (hot and cold).

Výrobníky radu NINA HOT sú určené predovšetkým na prípravu hustejších nápojov. NINA HOT AND COLD 3 má dokonca združenú kapacitu 6 litrov pripravovaných nápojov. Výrobník horúcej čokolády

DZ12 ocenia najmä každá kaviareň, cukráreň, bar alebo hotel. Kapacita nádoby 1,5 l a veľmi solídne príkon 1,1 kW umožňuje pripraviť až 3 dávky súčasne. Stroj je energeticky úsporný, je vybavený mixérom a riadiacou elektronikou.

Pozrite si tiež kalkuláciu nákladov na prípravu čokolády.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!