Hotline: +420 511 189 990
czsk

Zmrzlina patrí aj do dobrého pekárstva

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Zmrzlina a ľadová triešť sú hlavne v letnej sezóne veľkým lákadlom. Pre mnoho pekárskych predajní je to tiež výborná príležitosť ako rozšíriť sortiment. Najmä v zahraničí je tento trend už veľmi silný. Pre „nezmrzlinový“ podnik sú ideálne stroje, ktoré nie sú náročné na odbornú obsluhu, jednoducho sa ovládajú a čistia. To presne je základ konceptu GX.

stroj

Aký stroj je vhodný?

Kombinované vitríny s výrobníkom zmrzliny radu GX predstavujú novinku v oblasti prípravy a predaja zmrzliny. Celá koncepcia stojí na mysli jednoduchej výroby a čerstvosti zmrzliny – kopčeková zmrzlina sa vyrába priamo pred očiami zákazníkov. Výrobník GX zmrzlinu vyrobí a potom v priebehu dňa kontroluje a udržuje ho kvalitu. Skrze priehľadné veká môže zákazník pozorovať proces výroby, ktorý udržuje zmrzlinu stále čerstvú. Tieto zmrzlinové stroje sú teda výborným predajným nástrojom, ktorý zvyšuje dopyt po čerstvo vyrobenej zmrzline.

stroj

Navyše sa jedná o relatívne finančne nenáročný stroj, ktorý šetrí priestor aj ďalšie investície. Nie je potrebné kupovať samostatne zmrzlinový stroj, vitrínu, šoker, paster ani konzervátor, pretože stroj je vybavený aj nočným režimom. Stroj je jednoduchý na obsluhu a nevyžaduje odbornosť obsluhy ani rozsiahle výrobné zázemie. Ovládanie stroja, ale aj čistenie a ďalšia údržba sú veľmi jednoduché.

Nie ste si istí s výberom stroja?

Ak sa rozhodnete zaobstarať nový stroj, je pri výbere potrebné zohľadniť množstvo faktorov. Pokiaľ si teda nie ste istí, ako zo širokej ponuky na trhu vybrať ten pravý, obráťte sa o radu na našich odborníkov. Toto sa netýka len nákupu nového stroja, ale napríklad aj vybavenia alebo restylingu celej prevádzky. Vďaka skúsenostiam v odbore vám pomôžeme bez zbytočných prešľapov rýchlo nájsť ideálne riešenie.

stroj

Na začiatku s vami preberieme vaše požiadavky a priania a pomôžeme vám ujasniť si celý koncept. Podľa toho navrhneme ďalší postup – od technologického vybavenia až po rozmiestnenie alebo návrh interiéru. Keď sú plány hotové, je potrebné dohliadnuť na realizáciu – od stavebných prác, montáž vybavenia až po odovzdanie. Aj tu sa hodí skúsený dohľad. Iste tiež oceníte, že vás naši technológovia naučia pracovať s novými technológiami, pomôžu zostaviť recepty a nastaviť kalkuláciu výrobkov. A v ďalšom rozvoji vám pomôžu aj odborné školenia, kurzy a semináre.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...