Hotline: +420 511 189 990
czsk

Výrobníky ľadovej triešte

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Vyberte si výrobník ľadovej triešte na mieru svojmu podnikaniu, malý, veľký, s jednou alebo až tromi nádobami.

Viete, že v stroji na triešť vyrobíte aj ľadovú kávu?

Výrobník ľadovej triešte je vizuálne vďačným objektom na predajnom pulte každej cukrárne alebo kaviarne. Množstvo typov výrobníkov v našej ponuke uspokojí malé prevádzky s minimálnym predajom, aj frekventované miesta s veľkým výdajom a nutnosťou rýchle prípravy ľadovej triešte.

Leto v cukrárni, to sú ľadovej triešte. Máte výrobník?

Vyberajte starostlivo podľa vypísaných parametrov. Najmenší stroje na ľadovú triešť počítajú s minimálnym množstvom v zásobníku a vyhovujú tak občasnému predaji, napríklad v hotelovom bare. Pokročilé prístroje naproti tomu popri veľkých zásobníkov umožňujú napríklad aj sýtenie oxidom uhličitým a automatické zabezpečenie proti zraneniu obsluhy.

Celý výrobník ľadovej triešte je ľahko rozoberateľný kvôli umývanie, zásobník je od elektronickej časti však bezpečne oddelený a nehrozí tak zatekaniu triešte.

Stroj na ľadovú triešť vie aj viac

To ale zďaleka nie je všetko. Stroje na ľadovú triešť dokážu vyrábať aj iné dobroty - ľadovú kávu, juice a ďalšie chladené nápoje. Vyprázdniť a vyčistiť stačí prístroj raz za tri dni, takže po každej smene nemusí personál likvidovať nepredané prebytky. Prístroj je možné na noc prepnúť do režimu spánku s chladením tak, aby bol nápoj ráno stále čerstvý a pripravený pre ďalšiu výrobu triešte.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...