Hotline: +420 511 189 990
czsk

Výrobníky sorbetu

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Môže malý stolový prístroj zvládať mrazené dezerty, točenú zmrzlinu, krémy, sorbetto, ľadovej triešte a točený jogurt?

Môže. A vy s ním môžete ovládnuť pestrú škálu vôní a chutí.

Širokú škálu mrazených šľahaných dobrôt môžete dnes vyrábať priamo na obsluhy pulte pred zrakmi maškrtných zákazníkov. Čo myslíte, odolajú?

Výrobníky nielen na sorbetto

Výrobníky sorbetto umožňujú pripraviť obľúbené a klasické cukrárske pochutiny, aj moderné a žiadané lahôdky, ako je mrazený jogurt. V prevádzke s občasným predajom tak ponúkajú rozsiahle možnosti, ako potešiť zákazníkov a získať ďalšie.

Výrobníky sorbetto z našej ponuky vynikajú hustou konzistenciou a vysokým našľahať predávaných produktov. Samozrejmosťou je zabezpečenie proti zraneniu obsluhy a dokonalá hygiena predaja i údržby.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2024

Jako každý rok jsme si pro vás připravili několik prezentací novinek po ČR i SK.