Naše produkty
Cokoliv byste chtěli dělat s čokoládou a potřebujete ji na to roztopit
Máme dokonce i přístroje, které by vás ani nenapadly
Temperovaná čokoláda nie je určená len na pitie alebo namáčanie ovocie v čokoládovej fontáne, je to východzia surovina pre tvorbu celej dlhej rady čokoládových výrobkov. Preto sa naša ponuka temperovacích zariadení neobmedzuje len na samotné nahrievanie, ale pokračuje v nepreberné škále ďalších výrobníkov, automatov, výrobných pásov, dávkovačov a rotačných prístrojov na výrobu dutých výrobkov.
Vane na čokoládu alebo tempírky
Čokoládu pre ďalšie využitie môžete roztopiť v jednoduchej vani, vo vyberateľné gastronádoby. Ak sa však chystáte zautomatizovať aj časť výroby čokoládových dobrôt, ponúka sa veľmi rôznorodá paleta tempírek čokolády, ktoré čokoládu nielen temperujú, ale tiež rozvádza do trysiek a rôznymi mechanizmami pomáhajú v jej opakovanej aplikácii do foriem alebo ako polevu.