Hotline: +420 511 189 990
czsk

Temperovače čokolády

Naše produkty

Cokoliv byste chtěli dělat s čokoládou a potřebujete ji na to roztopit

Máme dokonce i přístroje, které by vás ani nenapadly

Temperovaná čokoláda nie je určená len na pitie alebo namáčanie ovocie v čokoládovej fontáne, je to východzia surovina pre tvorbu celej dlhej rady čokoládových výrobkov. Preto sa naša ponuka temperovacích zariadení neobmedzuje len na samotné nahrievanie, ale pokračuje v nepreberné škále ďalších výrobníkov, automatov, výrobných pásov, dávkovačov a rotačných prístrojov na výrobu dutých výrobkov.

Vane na čokoládu alebo tempírky

Čokoládu pre ďalšie využitie môžete roztopiť v jednoduchej vani, vo vyberateľné gastronádoby. Ak sa však chystáte zautomatizovať aj časť výroby čokoládových dobrôt, ponúka sa veľmi rôznorodá paleta tempírek čokolády, ktoré čokoládu nielen temperujú, ale tiež rozvádza do trysiek a rôznymi mechanizmami pomáhajú v jej opakovanej aplikácii do foriem alebo ako polevu.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!